Project Description

Traseu: Chișinău – Budapesta – Cannes – Monaco – Nice – Saint Tropez – Balaton – Chișinău

Date:

       Tur 1: 27.06 – 05.07

       Tur 2: 05.08 – 13.08

Mărimea grupului: până la 50 de persoane

Tipul odihnei:  Eurotrip cu autocarul (video) 

Viză: Nu este nevoie în cazul deținerii pașaportului biometric/român

Participă

*Locurile sunt limitate.

Fotografiile autobuzului nostru

Costul turului

560 460 Euro

Rezervează acum pentru a obține un preț mai bun

În preț este inclus:

Călătorie într-un autobuz confortabil;

Cazare în hoteluri de 3*/4*;

Mic dejun (la hoteluri);

Excursii turistice în orașe;

Acompanierea organizatorilor;

În preț nu este inclus:

Asigurare medicală;

Excursii opționale;

Tax turistica ~ 10€;

Programul turului

Ziua 1

Plecarea din Chișinău

Tu – ești parte din tânăra echipă Escape, din legendara #escapefamily.
Autocar comfortabil, băuturi delcioase, muzică, filme și desigur companie potrivită – acesta e doar începutul.
Ține minte! „Cum îți vei așterne, așa și vei dormi”

Autocarele noastre sunt mega comfortabile si predestinate să-ți creeze o vacanță ideală. Distanța mare între scaune și prize în salon, oferă posibilitatea de a călători comod pe o distanță lungă. Cel mai important – niciodată nu te vei plictisi, pentru că noi mereu avem la îndemână playlist-ul cu filme și muzică bună.

Deplasare nocturnă la Budapesta.

Ziua 2

Ajungem la Budapesta. Cazarea la hotel.

Pentru început mergem să schimbăm banii în forinți (moneda Ungariei), după care mergem să ne cazăm la hotel.

Ne așteaptă o excursie generală asupra orașului, care poartă cu mândrie denumirea „Perla Dunării”. Vei avea ocazia să te plimbi pe ulicioarele înguste, să admiri cetatea Buda, să te simți un adevărat rege sau regină, vizitând palatul regal. Cina o poți servi în Spíler BistroPub (Király u. 13) sau la Mazel Tov (Akácfa street 47).

Seara propunem să devorăm pub-urile. Este la modă cartierul evreiesc, districtul al şaptelea, unde există o mulțime de pub-uri, cluburi deschise recent în clădiri abandonate, restaurate recent – „ruin pubs” (15 euro 4- 5 băuturi).

Noaptea o petrecem la hotel sau pe ringul de dans.

Ziua 3

Dacă ai rezistat unei nopți în Budapesta, ești supererou. După micul dejun și check-out, avem la dispoziție o zi liberă în Budapesta.

Mai târziu propunem să ne reunim pentru a ne relaxa în Baia Termală Széchenyi, tariful de intrare fiind în jur de 14 euro pentru o zi întreagă. Dacă băile nu sunt pentru tine un must visit, atunci avem altceva pregătit – ceva care la sigur te va impresiona. Îți amintești de ruin pub-urile de ieri? Vizitarea unuia dintre cele mai cooooool probabil, am preconizat-o pentru astăzi. Mergem la Szimpla Kert (Kazinczy u. 14). Vei rămâne plăcut surprins!

Cea mai bună vedere asupra renumitei Budapesta, este de pe apă. Recomandăm o călătorie cu barca pe Dunăre. Tariful de 15 euro include și șampania.

Deplasare nocturnă la Cannes.

Ziua 4

Dimineața ajungem la Cannes. Cazarea la hotel.

Ne vin în întâmpinare soarele strălucitor, coasta extravagantă și desigur un localnic, gata să ne cufunde în cele mai tainice secrete ale uneia dintre cele mai renumite stațiuni balneoclimaterice și de turism. Cannes e mai mult decât un simplu oraș, defapt e un loc care ademenește prin ospitalitatea sa, prin atmosfera incendiară, rafinamentul francez și nu în ultimul rând prin lux.

Vom vizita cele mai primitoare locuri, vom gusta din bucate tradiționale și delicatese marine în cele mai bune localuri.

Timp liber.

Noaptea o petrecem la hotel.

Ziua 5

Micul dejun la hotel.

Zi liberă la Cannes.

Pentru doritori, venim cu propunerea de a merge cu iahtul la Saint Tropez pentru toată ziua. Saint Tropez – este un adevărat colțișor de rai și cea mai extravagantă stațiune de turism de pe Coasta de Azur. Este destinația preferată a unor staruri de calibru internațional. Iahtul ne va lasă în port, unde vom avea 5 ore la dispoziție să ne bucurăm de priveliști, să gustăm din darurile mării și să profităm din plin de soare.

Spre seară ne întoarcem la Cannes.

Noaptea o petrecem la hotel.

Ziua 6

Micul dejun la hotel. Plecarea la Nisa.

Vei avea timp liber pentru plimbări prin oraș sau relaxare pe plajă.

Aici, în Capitala faimoasei Riviere Franceze, Cote d’Azur, vei putea să te bucuri de razele soarelui, să faci baie în apa cristalină a mării, să joci o partidă de voley de plajă, să savurezi cocktail-uri delicioase și pur și simplu să petreci timpul frumos și colorat.

19:00 Ne întâlnim în mijlocul unei poenițe pentru un picnic în vârful Dealului Castelului (Parc du Château/Colline du Château). Asfințitul soarelui este uimitor în cel mai înalt punct al Nisei, însoțit de un vin bun și gustări savuroase. Și nu uitați de #escapeselfie, căci anume aici întreaga Nisa este la picioarele voastre.

21:00 Plecarea la Cannes.

Ziua 7

Micul dejun la hotel.

Zi liberă la Cannes.

Zi destinată în întregime planurilor personale: plajă, shopping, muzee sau plimbări romantice – alegerea vă aparține. Pentru seară propunem să mergem în club, ce ziceți?

Noaptea o petrecem la hotel sau pe ringul de dans.

Ziua 8

Cine se scoală de dimineață, departe ajunge.
După micul dejun și check- out, plecăm la Monaco (300km).

Îndată cum ajungem, ne așteaptă o excursie a principatului.

Monaco – nu este doar o destinație turistică, ci de-a dreptul o escală în “Țara bunului gust și a vacanței perfecte”: renumitul cazino Monte Carlo, Grand Prix „ Formula-1”, cele mai luxoase hotele și restaurante pe Coasta de Azur, marea cristalină – iată doar câteva din motivele pentru care se merită de vizitat aceast stat. Veți avea ocazia să zburați cu helicopterul – 80 euro pentru 10 min de lux.

Timp liber la plajă.

Pentru cei mai îndrăzneți avem o propunere mai neobișnuită. Ce ziceți de o baie în pielea goală la Monaco? Amintirile vor fi grandioase.

00:00 Deplsarea din Monaco spre Balaton.

Ziua 9

Ajungem la lacul Balaton.

Cazarea la hotel.

E timpul potrivit să ne relaxăm la soare, să ne amintim peripețiile din timpul călătoriei și să ne odihnim după o noapte pe drum. Seara propunem să ne strângem toți la o cină tradițională: gulaș și vin (10 euro).

Ultima seară împreună poate fi foarte imprevizibilă, dar tssss! Aventurile #escapefamily rămân aici și dor pe poze și amintirile noastre.

Noaptea o petrecem la hotel….sau poate nu.

Ziua 10

Ajungem la Chișinău, ne împărtășim impresiile, facem schimb de numere de telefon și planificăm viitoarea aventură cu Escape 😉

*prețurile pentru excursii pot varia nesemnificativ, în dependență de sezon sau alți factori care nu depind de noi.

Vreau să merg!

Vezi mai multe călătorii!

Fii la curent cu călătoriile care urmează!