Project Description

Traseu: Chișinău – Budapesta – Milano – Monaco – Barcelona – Nisa – Balaton – Chișinău

Date:

        Tur 1: 14.06 – 24.06

        Tur 2: 21.07 – 31.07

        Tur 3: 18.08 – 28.08

Mărimea grupului: până la 50 de persoane

Tipul odihnei:  Eurotrip cu autocarul (video)

Viză: Nu este nevoie în cazul deținerii pașaportului biometric/român

Fotografiile autobuzului nostru

Video #SummerWitchEscape

Costul turului

560 460 Euro

Rezervează acum pentru a obține un preț mai bun

În preț este inclus:

Călătorie într-un autobuz confortabil;

Cazare în hoteluri de 3*/4*;

Mic dejun (la hoteluri);

Excursii turistice în orașe;

Acompanierea organizatorilor;

Adițional:

Asigurare medicală;

Excursii opționale;

Taxe turistice ~ 10€;

Programul turului

Ziua 1

Plecarea din Chișinău.

Tu – ești parte din tânăra echipă Escape, din legendara #escapefamily.
Autocar comfortabil, băuturi delcioase, muzică, filme și desigur companie potrivită – acesta e doar începutul.
Ține minte! „Cum îți vei așterne, așa și vei dormi”

Autocarele noastre sunt mega comfortabile și predestinate să-ți creeze o vacanță ideală. Distanța mare între scaune și prizele în salon, oferă posibilitatea de a călători comod pe o distanță lungă. Cel mai important, e că niciodată nu te vei plictisi, pentru că noi mereu avem la îndemână playlist-ul cu filme și muzică bună.

Deplasare nocturnă la Budapesta.

Ziua 2

Ajungem la Budapesta. Cazarea la hotel.

Pentru început mergem să schimbăm banii în forinți (moneda Ungariei), după care mergem să ne cazăm la hotel.

Ne așteaptă o excursie generală asupra orașului, care poartă cu mândrie denumirea „Perla Dunării”. Vei avea ocazia să te plimbi pe ulicioarele înguste, să admiri cetatea Buda, să te simți un adevărat rege sau regină, vizitând palatul regal. Cina o poți servi în Spíler BistroPub (Király u. 13) sau la Mazel Tov (Akácfa street 47).

Seara propunem să devorăm pub-urile. Este la modă cartierul evreiesc, districtul al şaptelea, unde există o mulțime de pub-uri, cluburi deschise recent în clădiri abandonate, restaurate recent – „ruin pubs” (15 euro 4- 5 băuturi).

Noaptea o petrecem la hotel sau pe ringul de dans.

Ziua 3

Dacă ai rezistat unei nopți în Budapesta, ești supererou.

După micul dejun și check-out, avem la dispoziție o zi liberă în Budapesta.

Mai târziu propunem să ne reunim, pentru a ne relaxa în Baia Termală Széchenyi, tariful de intrare fiind în jur de 14 euro pentru o zi întreagă.

Dacă băile nu sunt pentru tine un must visit, atunci avem altceva pregătit – ceva care la sigur te va impresiona. Îți amintești de ruin pub-urile de ieri? Vizitarea unuia dintre cele mai cooooool probabil, am preconizat-o pentru astăzi. Mergem la Szimpla Kert (Kazinczy u. 14). Vei rămâne plăcut surprins!

Cea mai bună vedere asupra renumitei Budapesta, este de pe apă. Recomandăm o călătorie cu barca pe Dunăre. Tariful de 15 euro include și șampania.

Deplasare nocturnă la Milan.

Ziua 4

Ajungem la Milan. Ne cazăm la hotel.

Un localnic ne va oferi o excursie prin oraș. Romantic dar sobru în același timp, acest oraș ne va conferi senzații de libertate. Pizza savuroasă, vin bun, pasta delicioasă și italienii, pentru care o vorbă bună nu poate fi spusă fără a gesticula – totul vei întâlni aici, pe frumoasele ulicioare unde fiecare își are propria istorie.

Timp liber.

Ce poate fi mai satisfăcător decât shopping-ul…piața de anticariat sau pasajul brand-urilor vip – alegerea îți aparține.

Dacă nu vă limitați doar la haine, vă recomandăm magazinul de vinil Serendeepity (Corso di Porta Ticinese 100) și de cărți Hoepli (5 Via Hoepli). Fiți atenți, ați putea rămâne plăcut shocați…al doilea, are 6 etaje si 2km de rafturi pline cu cărți.

Seara continuă cu un aperitiv tipic italian intr-un restaurant situat chiar pe canal. Aperol cu bucate italiene este o alegere perfectă.

Noaptea o petrecem la hotel.

Ziua 5

Cine se scoală de dimineață, departe ajunge.
După micul dejun și check- out, plecăm la Monaco (300km)

Îndată cum ajungem, ne așteaptă o excursie a principatului. Monaco – nu este doar o destinație turistică, ci de-a dreptul o escală în “Țara bunului gust și a vacanței perfecte”: renumitul cazino Monte Carlo, Grand Prix „ Formula-1”, cele mai luxoase hotele și restaurante de pe Coasta de Azur, marea cristalină – iată doar câteva din motivele pentru care se merită de vizitat aceast stat. Veți avea ocazia să zburați cu helicopterul – 80 euro pentru 10 min de lux.

Timp liber pentru plajă.

Pentru cei mai îndrăzneți avem o propunere mai neobișnuită. Ce ziceți de o baie în pielea goală la Monaco? Amintirile vor fi grandioase!

00:00 Deplasare de la Monaco spre Barcelona.

Ziua 6

De dragă dimineață ajungem la Barcelona.

În prima jumate a zilei avem planificată o excursie cu autocarul, însoțiți de un localnic. Pentru a contempla vederi spectaculoase ale orașului ne vom opri pe dealul Montjuïc, vom avea ocazia să vedem Portul Olimpic și vom cunoaște mai îndeaproape creațiile lui Antoni Gaudí.
După excursie ne vom caza la hotel.

Barcelona se merită văzută la o plimbare pe jos, deaceea o cunoaștere mai detaliată a orașului și îndeosebi a zonei centrale, va începe în jurul orei 16:00. O excursie prin misteriosul cartier latin, oferită de un localnic. Ghidul nostru ne va spune unde putem gusta cea mai savuroasă paella și cum să deosebim o sangria autentică.

Timp liber.

Recomandăm o relaxare pe cinste la plajă, după care ne întoarcem la hotel. Ne așteaptă 2 zile pline de aventuri și peripeții.

Noaptea o petrecem la hotel.

Ziua 7

Micul dejun la hotel.

Planul A, B sau C, care îți trezește interesul?

Ce spui de o călătorie cu iahtul? Ar fi păcat să nu profităm de ocazie și să facem o plimbare cu iahtul, să ne bronzăm la bord, să savurăm o sangria autentică și desigur să înotăm în largul mării. Tariful unei astfel de călătorii este de 40 euro (durata de 3h și prânzul la bordul iahtului inclus).

Spre seară când căldura se mai domolește, putem merge cu bicicletele prin colțurile mai îndepărtate ale Barcelonei, însoțiți de un localnic. Vom admira creațiile marelui arhitect Antoni Gaudi (care fac parte din patrimoniul UNESCO), ne vom lăsa surprinși de iscusința culturii streat- art, vom face un popas pentru a savura o sangria răcoritoare, ultima staționare fiind într-un loc secret, unde Barcelona va apărea în întregime la picioarele voastre. Durata până la 4h la preț de 20 euro (arenda bicicletei inclusă în preț).

Dacă niciuna din propunerile noastre nu ți-e pe plac, atunci planul tău trebuie să fie unul grandios. Ia-ne și pe noi cu tine.

Noaptea o petrecem la hotel.

Ziua 8

Micul dejun la hotel și check-out.

Astăzi avem zi liberă.

Dacă ești iubitor de parcuri de distracții, atunci grabeștete să-ți iai bilet și să mergi la Port Aventura. Unul dintre cele mai uimitoare parcuri de distracții din Europa, ce-i drept se află la o distanță de 150km de oraș. Detaliile, cum să ajungi acolo, le primești de la însoțitor.

Pentru cei care nu și-au făcut planuri, avem ceva de rezervă. În prima jumate a zilei mergem la piața La Boqueria ( La Rambla, 91), locul unde îți “plouă în gură”. Unii compară acest loc cu un templu al gastronomiei. Noi l-am numi simplu – paradisul pofticioșilor. Numaidecât ia-ți un smoothie fresh, o bucățică de jamon, fructe de mare cu un păhar de vin Lambursco rece.

Dacă dorința de a dansa te abundă dar gândul la lista incompletă de shopping nu-ți dă pace – stai fără grijă, însoțitorul îți va indica cele mai vizitate outlet-uri ale orașului. Sfatul nostru – nu rata piața de anticariat.

00:00 Plecăm la Nisa.

Ziua 9

Ajungem la Nisa.

Timp liber. Ne relaxăm la plajă.

19:00 Ne întâlnim la un picnic în vîrful Dealului Castelului (Parc du Château / Colline du Château). Asfințitul soarelui este uimitor în cel mai înalt punct al Nisei, însoțit de un vin bun și gustări savuroase. Și nu uita de #escapeselfie, căci anume aici întreaga Nisa este la picioarele tale.

22:00 Plecăm spre lacul Balaton.

Ziua 10

Ajungem la lacul Balaton.

Cazarea la hotel.

E timpul potrivit să ne relaxăm la soare, să ne amintim peripețiile din timpul călătoriei și să ne odihnim după o noapte pe drum.

Seara propunem să ne strângem toți la o cină tradițională: gulaș și vin (10 euro).

Ultima seară împreună poate fi foarte imprevizibilă, dar tssss ….aventurile #escapefamily rămân doar aici și pozele și amintirile noastre.

Noaptea o petrecem la hotel….sau poate nu.

Ziua 11

Ajungem la Chișinău, ne împărtășim impresiile, facem schimb de numere de telefon și planificăm viitoarea aventură cu Escape 😉

*prețurile pentru excursii pot varia nesemnificativ, în dependență de sezon sau alți factori care nu depind de noi.

Vreau să merg!

Vezi mai multe călătorii!

Fii la curent cu călătoriile care urmează!