Project Description

Traseu: Chișinău – Budapesta – Amsterdam – Rotterdam – Praga – Chișinău

Următoarele călătorii:

Tur 1: 01.05 – 09.05

Tur 2: 03.06 – 11.06

Tur 3: 09.07 – 17.07

Mărimea grupului: până la 50 de persoane

Tipul odihnei:  Eurotrip cu autocarul (video) 

Viză: Nu este nevoie în cazul deținerii pașaportului biometric/român

Fotografiile autobuzului nostru

Costul turului

420 320 Euro

Rezervează acum pentru a obține un preț mai bun

În preț este inclus:

Călătorie într-un autobuz confortabil;

Cazare în hoteluri de 3*/4*;

Mic dejun (la hoteluri);

Excursii turistice în orașe;

Acompanierea organizatorilor;

Raport foto;

În preț nu este inclus:

Mâncare – prânzurile și cinele;

Cheltuieli opționale;

Asigurare medicală;

Excursii opționale;

Taxe turistice ~ 10€;

Programul turului

Ziua 1

Plecarea din Chișinău.

Ești  în tânăra gașcă „Escape”, parte din legendara #escapefamily! Un autobuz confortabil, băuturi savuroase, filme și muzică bună, dar și oameni interesanți sunt doar începutul unei călătorii de vis. Reține! Cum întâmpini, așa și vei petrece!

Ziua 2

Sosirea la Budapesta. Cazarea la hotel.

Ne așteaptă excursii la pas în care vom avea în calitate de ghid localnici, iar acest lucru înseamnă că vei descoperi lucruri ce nu sunt cunoscute unui turist de rând.

Budapesta este orașul podurilor și al ospitalității, orașul ce își merită pe deplin denumirea de „Perla Dunării”. Vei putea să te deplasezi pe ulițe frumoase, să vezi și să vizitezi cetatea Buda, castelul regal.

Doar în Budapesta vei avea ocazia să faci cumpărături la prețuri avantajoase, să guști din veritabilul vin de Tokaj și din delicioasa bucătărie maghiară!

Seara îți sugerăm să ne adunăm la tradiționalul „bar crawl”! Pub-turul prin baruri și cluburi are tariful de 15 euro.

Noaptea o vom petrece la hotel.

Ziua 3

Micul dejun. Chek out din hotel.

Timp liber pentru a vizita Budapesta.

Propunem să ne adunăm din nou, de data aceasta la cele mai tari băi termale din Europa, Széchenyi. Biletul de acces costă aproximativ 14 euro.

Grandoarea Budapestei e mai vizibilă atunci când faci o călătorie pe Dunăre. Costul uneia cu vaporul e de aproximativ 15 euro, iar în prețul acesteia este inclusă și șampanie.

Noaptea ne deplasăm spre Amsterdam.

Ziua 4

Sosirea la Amsterdam.

Pentru început ne așteaptă o călătorie atât cu autobuzul, cât și la pas. În calitate de ghid vom avea și aici localnici.Vom avea ocazia să înțelegem cum e văzut orașul atât de băștinași, cât și de turiști, să descoperim istoria, cultura și cel mai important, cheful de viață al celor care trăiesc aici.

Adițional avem o excursie însoțiți fiind de un localnic. Constă în descoperirea celor mai inedite locuri ale Amsterdamului. Vi se va povesti și arăta cele mai tari cafenele, sex shop-uri, strada felinarelor roșii și mov, aceasta fiind un loc secret și interzis al orașului. Prețul excursiei e de 15 euro.

Noaptea o petrecem la hotel.

Ziua 5

Micul dejun la hotel.

Timp liber (la dorință)

La ora 12.00 se anunță o excursie opțională pe biciclete prin cele mai îndepărtate colțuri ale Amsterdamului. Piața de vechituri Waterloo e perfectă pentru chilipiruri și suvenire, vom descoperi Vondelpark, vom gusta din scrumbia olandeză în chiflă, și vom „păcătui” la piața muzeului Nemo. Prețul e de 12 euro ( include tariful pentru chiria bicicletei pentru patru ore).

În una din zile te îndemnăm să cinezi la Hannekes Boom. E un bar neobișnuit de pe marginea canalului, acolo unde e plin de tineri, muzicanți stradali și o panoramă superbă a orașului.

Noaptea o petrecem la hotel.

Ziua 6

Micul dejun. Chek out din hotel.

Azi îți recomandăm să te desprinzi de Amsterdamul invadat de turiști și să mergi în Rotterdam pentru o zi întreagă ( adițional, prețul e de 25 de euro, cu transfer inclus). Rotterdam este al doilea oraș ca mărime din Olanda. Cu toatea acestea el ocupă poziția fruntașă la capitolul edificii cu arhitectură futuristă spre deosebire de clădirile ce arată precum „turtele dulci”, specifice Olandei.

Conform tradiției suntem întâmpinați de localnici, iar ei ne vor arăta orașul. Transferul spre Amsterdam va fi seara pentru a-i lua pe cei care au rămas în capitală

Pentru cei care au decis să rămână la „canalele” capitalei olandeze, îi sfătuim să facă plimbări prin magazine și, desigur, să viziteze piața de flori. Toate acestea se găsesc pe adresa Singel 630-600.

Seara ne așteaptă o călătorie cu vaporașul. Priveliști încântătoare de pe malurile Amsterdamului, fotografii de vis și multe emoții sunt garantate. Contrastul dintre liniștea râului și viața tumultoasă creează o atmosferă specială. Costul acestei călătorii cu vaporașul e de 12 euro.

Ora 23.00. Ne întâlnim la Amsterdam pentru plecarea la Praga.
Ziua 7

Sosirea în Praga și cazarea în hotel.

Aici suntem întâmpinați de localnici care ne vor povesti și arăta cele mai interesante și romantice locuri din Praga. Ne vom plimba pe străzile istorice, vom vizita muzee, puburi, cafenele și, evident, vom „săpa ” în istoria despre cum Praga a devenit cea de azi.

După excursia la pas vom descoperi cum e Praga la „gust” într-un restaurant veritabil ceh cu bucătărie și bere tradițională.

Noaptea o petrecem la hotel.

Ziua 8

Micul dejun în hotel. Chek out.

În prima parte a zilei avem parte de o excursie opțională la Cetatea din Praga. Edificiul e considerat cea mai mare reședință din lume, și tot aici este cel mai mare și impozant castel din lume. Să fii în Praga și să nu vizitezi aceste locuri e un „păcat” de neiertat.

O să vizitați cartierul regal Hradčany , reședința președintelui Cehiei, cel mai mare castel din lume, o berărie din secolul al XIII-lea, dar și cinci dintre cele mai frumoase piețe din oraș.

Durata excursiei e preconizată pentru patru ore. Prețul e de 15 euro.

Timp liber.

Noaptea ne deplasăm spre Chișinău.

Ziua 8

Ne reîntoarcem, împărtășim emoții, facem schimb de numere de telefoane și planificăm următoarea călătorie alături de Escape!;)

*Prețurile pentru excursii pot suferi schimbări în funcție de sezon sau alți factori care nu țin de responsabilitățile echipei noastre.

Vreau să merg!

Vezi mai multe călătorii!

Fii la curent cu călătoriile care urmează!